Hallo tennisvrienden

11 november 2023


Even een korte terugblik op de na jaarscompetitie 2023. Het kan kort omdat dit jaar de spoeling met 2 teams aan de magere kant was. Maar de 2 ingeschreven teams hebben gehakt gemaakt met alle tegenstanders. We beginnen met onze NG Gemengd team de runner up in de eerste klasse met altijd lastige uitwedstrijden in Friesland. Maar wat heeft dit team zich als collectief blok en met individuele klasse een weg naar de absolute top van de ranglijst getennist. Wat precies de doorslag heeft gegeven met de nummer 2 is zelfs voor mij abracadabra! Ik heb jullie meerdere keren zien spelen en het is zeer goed vermakelijk en met de juiste drive. Ik wil jullie dan ook bij deze een geweldig compliment geven voor dit geweldig resultaat. 

Dan DD in de vierde klasse alleen al kijkend naar de resultaten dan kan daar het volgende over gezegd worden: met vlag en wimpel, met 2 vingers in de neus en ze hebben letterlijk en figuurlijk de tegenstanders van de baan geveegd. 5 x winst te weten 3-1, 0-4, 4-0, 3-1 en 0-4. Dat zijn rapport cijfers waar de club heel blij van wordt. Dus ook jullie Proficiat met het behalen van dit super resultaat. Het zal jullie hoogstwaarschijnlijk wel een plekje op leveren in de 3 klasse! 

Hopelijk kunnen we volgend jaar wat meer teams inschrijven, geldt natuurlijk zowel voor de voor als na jaarscompetitie 2024.

Aanmelden zoal gewoonlijk bij het WS Jan Sterenborg.

 

 

 

Nieuwscategorieën