Van de Kantinecommissie

17 mei 2021


De terrassen van de sportkantines mogen weer open tot 20:00 uur. Voorlopig gaan we de kantine alleen op zaterdagmiddag van 15:00 uur tot 20:00 uur open doen. Er is een kantinedienst aanwezig. Het terras is alleen open voor EIGEN leden.

Er moet wel geregistreerd gaan worden, dit kan aan de bar. Als je voldoet aan de gezondheidscheck is je naam noteren op de lijst voldoende. Wanneer je gaat tennissen, moet je de baan reserveren en hoef je je niet meer te registreren aan de bar, maar mag je wel op het terras.

Verder blijft de 1,5 meter van kracht, alleen zitplaatsen, 2 personen aan 1 tafeltje, tenzij uit 1 gezin. Maximaal 50 personen op het terras.  Je kunt je drankje halen aan de bar en denk hierbij om de alom bekende looproute.                                     

Tribunes, douches en kleedkamers blijven gesloten. 

Al met al heel wat voorschriften en regeltjes, maar het begin is er !

Ook mag er weer getost worden. De woensdagavond wordt dus met ingang van volgende week (26 mei) weer gereserveerd voor de tossers vanaf  19.30 uur. Ook hierbij geldt reserveren verplicht. Dit gaat middels de activiteiten app, reageer met je volgnummer en tel zo door tot maximaal 20 personen, net als we voorheen gedaan hebben. Helaas is het terras nog niet open en hoeft er dus ook nog geen 2 euro ingelegd worden en is er geen koffie/thee. 

Hopelijk mag er begin juni weer een beetje meer !

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen