Van de Bestuurstafel

Hallo allemaal.

Hoognodig om een keer weer iets te melden op de website van Uneswido. Dat komt er soms niet van, maar we hebben nu wel heel mooi nieuws.
Nu even niet over Corona, daar zijn de afgelopen maanden wel diverse keren wat berichten over gepubliceerd. “Wij zijn wel klaar met Corona,” maar….. je kent hem wel. We kunnen inmiddels weer volop spelen, dubbelen, lessen en tossen zijn allemaal weer toegestaan.
Ook de kantine kan weer open zonder beperkingen, nou ja tot 01.00 uur: Fijn dat we weer zover zijn.

Afgelopen zomer zijn we ondanks de beperkingen toch nog goed door de KIA Open en Clubkampioenschappen gerold. Dat was een gelukje en weer goed geslaagd.  

Een nieuw seizoen (zomer) staat weer voor de deur. De diverse commissies hebben niet stil gezeten. De AC heeft zijn plannen weer klaar voor 2022. Goed afgestemd met de competitieleider en interne wedstrijdleiders. Kantinerooster is er ook op afgestemd, dus laat die zomer maar komen.

De baancommissie is bezig met het vervangen van de containerdeuren, door normale deuren. Ja normale deuren… die we normaal kunnen openen en afsluiten.

En dan het mooiste nieuws. Er is Ledverlichting geïnstalleerd op baan 1 en baan 2. Besluit ledenvergadering begin 2021. De verlichting van de kantine en terras zijn ook vervangen door ledverlichting. Dit is een behoorlijke investering, maar bespaart ook een hoop variabele kosten. Investering in duurzaamheid is subsidiabel en dat hebben we dan ook aangevraagd. We hebben BOSA-subsidie aangevraagd. De subsidieregeling Stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties (BOSA) is bedoeld voor amateursportorganisaties. Daar hebben we nog geen toezegging op.  
Daarnaast hebben we subsidie aangevraagd bij: Stichting Gebiedsfonds Stadskanaal op zon
Vandaag hebben we de overeenkomst die daarbij hoort ondertekend We ontvangen van het Gebiedsfond een bedrag van € 10.000, = subsidie. Daar zijn we uiteraard heel erg blij mee.

De ledenvergadering is gepland op 17 maart 2022 Dat zal misschien weer een MS Teams meeting worden, dat zien we nog wel. De agenda volgt nog, maar zet deze datum alvast in je agenda. 

Het bestuur.