Van de Bestuurstafel

Nieuwsbrief van het bestuur

December 2023 Van de bestuurstafel  Het seizoen 2023 zit er bijna weer op, nog een paar weken en we zitten aan de oliebollen.
Voor het bestuur aanleiding om nog een keer wat mee te delen op de site.
We hebben wederom en mooi seizoen gehad en veel kunnen tennissen. Mix- en clubkampioenschappen waren wederom leuk en het KIA-Virena toernooi was weer een succes.  

Bestuurlijk is “er altijd wel wat” zeggen we, maar het loopt allemaal prima, iedereen heeft zijn taken. We vergaderen om de circa 8 week. Alle commissies komen aan bod en melden hun activiteiten en bijzonderheden.

De kantinecommissie draait ...........

goed. Inkoop, schoonmaak, catering en noem maar op. Een compliment aan de commissie.
Ook in de contacten met andere vereniging horen allen leden met regelmaat een positief geluid. Baanonderhoud, waar ook het groenonderhoud onder valt, heeft het snoeien, onkruid wieden, schoffelen en groene aanslag goed onder controle. De groene aanslag op de baan wordt regelmatig bestreden met zout. Dat doen meerdere vereniging en heeft een redelijk resultaat. Het ontwateren van de 4e baan neemt, zoals bekend, wat meer tijd dan de andere 3 banen. Uiteraard is daar al naar gekeken, maar vooralsnog geen oorzaak en daarom ook geen oplossing voor gevonden.
Gewoon even wat langer wachten na een regenbui. Voor je gevoel duurt het lang, maar qua tijd valt het ook nog wel mee. 

Bestuurlijk zijn er geen bijzonderheden. We hebben onder andere de verzekeringen nog een keer doorgenomen. Een paar kleine aandachtspunten worden opgepakt. 

De activiteiten commissie heeft als laatste activiteit het oliebollen toernooi gepland op 28 december. Dat loopt, naast alle andere activiteiten die gepland worden, heel goed. Daar verheugen we ons alweer op. 

De vorige nieuwsbrief van het bestuur hebben we een oproep gedaan voor meer vrijwilligers. Het loopt nog geen storm. De oproep blijft dus staan. 

Binnenkort kan iedereen een ledentevredenheidsonderzoek in zijn/haar mail tegemoet zien. Dit omdat we graag horen wat er onder de leden leeft en waarin we ons nog kunnen verbeteren. Dus houdt je mail in de gaten, we zouden het fijn vinden als jullie deze invullen.   Op de Algemene Leden Vergadering (ALV) willen we de uitslag hiervan presenteren.    

Voor nu, tis bijna zover, fijne kerstdagen en tot de 28e op het oliebollen toernooi!  

 

Het bestuur