Tennisles

 

Het bestuur laat met ingang van het jaar 2017 de tennislessen voor onze leden verzorgen door Tennisschool Eddy Beekman.

 
Wie is (Tennisschool) Eddy Beekman?

 

Met ingang van maandag 4 april 2017 zal Eddy Beekman de tennislessen verzorgen bij onze tennisclub.
Wie is Eddy Beekman: Eddy is op 8 jarige leeftijd al begonnen met tennis. Van zijn 17e tot zijn 20e jaar is hij fulltime tennisser geweest. Na zijn 20e heeft hij zijn licenties gehaald om als tennisleraar te mogen fungeren. Hij heeft zijn licentie A en heeft een licentie voor de “Tenniskids”. Eddy heeft al 22 jaar ervaring als trainer.


Op de maandag zal er les worden gegeven in Onstwedde. De andere avonden werkt hij bij andere verenigingen.
Die andere verenigingen liggen in de buurt, wat een positief effect kan zijn. Want Eddy zal ook proberen de mensen, die hij les geeft eens te zien spelen in de competitie of op de verschillende toernooien. Zo kan hij ook zien wat je doet tijdens “echte” wedstrijden.

Ook wil hij zich inzetten om meer jeugd bij TC Uneswido te trekken. In overleg met de jeugdcommissie is er al een leuke actie opgezet. Basisschool kinderen van groep 5 tot en met 8 voor een betaalbare prijs tennislessen aanbieden en hopelijk daarna een lidmaatschap en plezier in het tennissen. Omdat Eddy o.a. ook les geeft bij STB in Stadskanaal kunnen er uitwisselingen plaatsvinden met de jeugd, die daar speelt.

Zelf speelt Eddy nog competitie in Groningen. Zijn speelsterkte is momenteel 4/4. ( En daar is hij niet helemaal tevreden mee.)

Eddy zegt een technische trainer te zijn. Hij wil nog niet precies uitleggen hoe hij dit doet en waar hij op let, maar volgens hem kan deze aanpak je naar een hoger niveau brengen. Spannend…..

Eddy welkom en  veel succes toegewenst bij onze vereniging!

 

Meer informatie over de lessen zijn te verkrijgen via email aan Jeannet Deuring.

Het nemen van tennisles betekent wel, dat je lid moet zijn of worden van Tennisclub Uneswido. Je kunt je eventueel hier online aanmelden voor lidmaatschap van de tennisclub.